Nagy füsttel égett egy viskó és szemét a Zsitva soron Szegeden (+videó)

Belföld, 2024.02.18

Az OKF tájékoztatása szerint a szegedi hivatásos tűzoltók 3 vízsugárral elfojtották azt a tüzet, amely vasárnap délelőtt keletkezett a Zsitva soron, a hulladékudvar melletti erdős területen egy fából összetákolt viskóban.

Viskó égett a Zsitva soron Hajléktalanok által összeeszkábált faviskó gyulladt ki vasárnap reggel Szegeden, a Zsitva sor mögötti füves, bozótos területen. A tűzesethez a szegedi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik három egységgel érkeztek a lángok oltásához. A tüzet 3 vízsugárral hamar eloltották, valamint egy gázpalackot is kivittek az épületből. A tűzesetben nem sérült meg senki, a tűz okát a katasztrófavédelem szakemberei vizsgálják. 11 órakor már csak az utómunkálatokat végezték a szegedi tűzoltók, a helyszínre érkeztek az áramszolgáltató szakemberei is. 

Az építmény mellett a szemét is égett mintegy 300 nm2-en, de a hulladéktárolóra szerencsére nem terjedtek át a lángok. A hatalmas füst miatt a Vértói úti vasúti átjáró és a Zsitva sor közötti szakaszt a rendőrök lezárták, amely a távolsági buszok közlekedését is érintette. 

(Webrádió)

Címkék

Zsitva sor Tűz

Galériánk

Viskó égett a Zsitva soron Viskó égett a Zsitva soron Viskó égett a Zsitva soron Viskó égett a Zsitva soron Viskó égett a Zsitva soron Viskó égett a Zsitva soron Viskó égett a Zsitva soron Viskó égett a Zsitva soron Viskó égett a Zsitva soron Viskó égett a Zsitva soron Viskó égett a Zsitva soron
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!