Óvjuk bőrünket a természet erejével!

Belföld, 2022.07.29

Napjainkban még inkább felértékelődött egészségünk védelme. Egyre többen törekednek egy olyan életforma fenntartására, amelyben nagyobb hangsúlyt kap a személyes higiénia.

Biola krém A pandémia arra késztetett minket, hogy újragondoljuk szokásainkat, a testünk biztonsága érdekében.

Elővigyázatosság a megelőzés jegyében 

A tisztaság folyamatos szinten tartása és a fertőtlenítés mindennapossá vált. A járványhelyzet egy olyan környezetet teremtett, melyben még több figyelmet kell fordítani a személyi higiéniára, emellett bőrünk védelméről sem szabad elfeledkeznünk. A folyamatos kézfertőtlenítés igénybe veszi bőrünket, ezért különösen fontos, hogy kézápoló krémet is rendszeresen alkalmazzunk a gyakori fertőtlenítés mellett.  

Remek választás a BIOLA Webshop Bio kézápolói között például echinacea tartalmú bőrápoló terméke, mely támogatja a regenerációt gyógynövény kivonatai és bőrtápláló hatóanyagai révén. Ráadásul dermatológiailag tesztelt biokozmetikumról beszélünk.

Az egészséges bőrvédelem és személyes higiénia tudatosságot kíván, mindezt józanul és fenntartható módon érdemes beépíteni napi teendőink közé. Nem szabad túlzásokba esni a kézfertőtlenítők kapcsán, hiszen elsősorban immunrendszerünk támogatása a cél.

Praktikus tippek a fenntartható tisztaságért

A gyakori kézmosás nélkülözhetetlen, viszont választhatunk természetes összetevőkben gazdag folyékony szappant, mely nem szárítja a bőrt, helyette támogatja a hidratációt, regenerál, és védelmet biztosít az érzékeny bőr számára is.

A hagyományos szappanok helyett alkalmazhatunk növényi illóolajokat tartalmazó bio folyékony szappanokat, szappanhabokat melyek antiszeptikus hatásúak, és segítik a megfelelő higiénia fenntartását. A gyakori kézmosás jelentősen igénybe veszi a bőrünket, emiatt rendkívül lényeges, hogy védjük natúr kozmetikumokkal, melyek vitaminokban, bőrápoló összetevőkben gazdagok.

A folyamatos fertőtlenítés kiszárítja, és sebezhetővé teszi bőrünket, ez viszont elkerülhető természetes kézápoló termékekkel, melyek gondoskodnak a hidratációról és a bőr biológiailag értékes olajokkal történő táplálásáról. A kézmosás után célszerű teljesen szárazra törölni bőrünket. Ügyeljünk arra, hogy kizárólag saját törölközőt használjunk vagy papírtörlőt.  

Bőrünk az immunrendszerünk első védelmi vonalának számít, fontos tehát, hogy védelmezzük, tápláljuk, és folyamatos regenerációt biztosítsunk bőrtápláló kozmetikumokkal. Ezáltal az ellenálló képessége is szinten tartható.

Natúr termékek az egészséges, higiénikus bőrért 

Javasolt érzékeny bőrre is a regenerációt segítő, gyógynövény-tartalmú bioszappan, a BIOLA513 Aloe & Herbs folyékony szappan. Körömvirág és kasvirág kivonatai által közreműködik a bőr természetes védekező képességének támogatásában. Ennek köszönhetpen a nagyon érzékeny, ekcémás, dermatitiszes bőrűek körében is közkedveltté vált!

A Nat025 Aloe folyékony szappan segít megteremteni egy higiénikus bőrállapotot, miközben kellő hidratációt is biztosít. Eukaliptusz illóolaj, aloe gél és makadámia dió olaj révén ideális megoldás érzékeny bőr esetén is.  

A hosszan tartó hidratációért és bőrtáplálásért érdemes kipróbálni a BIOLA805 bio hárs kéz és testápoló balzsamot is. Vigyázzunk bőrünkre, hiszen ez a legerősebb védelmi vonalunk a fertőzésekkel szemben, ráadásul az ápoltságunkhoz is hozzátartozik.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!