Pénztárcát lopott egy nő Szegeden, felismeri?

Belföld, 2024.01.30

A lakosság segítségét kéri a Szegedi Rendőrkapitányság egy nő azonosításában, akit azzal gyanúsítanak, hogy ellopott egy pénztárcát az egyik szegedi üzletből.

Pénztárcát lopott
A rendőrségi feljelentés szerint a képen látható nőt azzal gyanúsítják, hogy 2023. november 10-én reggel az egyik szegedi boltból ellopott egy pénztárcát, benne a sértett személyes irataival és pénzével együtt.  

Az üzlet biztonsági kamerája felvételt készített a vélhetőleg 35-40 év körüli, normál testalkatú, hosszú, sötét hajú nőről aki, fekete kabátot, nadrágot és cipőt viselt, illetve volt nála két táska is.

A Szegedi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a képen látható nőt felismeri, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22. ). Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es segélyhívó telefonszámon is.
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!