Rekonstrukciós munkálatokba kezd a Csanádi utcában a Szegedi Vízmű

Belföld, 2024.03.14

A Szegedi Vízmű Zrt. tájékoztatása szerint a közműcég vízvezeték-rekonstrukciós munkálatokat végez a Csanádi utca, a Temesvári körút és a Vedres utca közötti szakaszon.

Vízvezeték-rekonstrukció a Csanádi utcában A közlekedők fél útpályát érintő lezárásra, forgalomelterelésre, valamint a parkolás korlátozására számíthatnak a munkálatok ütemezése során. A közlekedés a kivitelezés ideje alatt is mindkét irányban biztosított lesz.

A Szegedi Vízmű a vízvezeték-rekonstrukciós munkálatokat korszerű, „csőroppantásos” technológiával végzi, amely a hagyományos, teljes feltárással végzett munkafolyamathoz képest jóval gyorsabb, hiszen csak a javítandó vezetékszakasz végpontjain, illetve a bekötési pontoknál van szükség egy-egy kisebb munkagödörre.

A munkálatokat a szegedi önkormányzat megbízásából a Szegedi Vízmű Zrt. végzi. Az érintett körzetben az ivóvíz szolgáltatásban csak átmeneti, kisebb időszakos korlátozások várhatóak, melyről az érintett fogyasztókat a vízmű előzetesen értesíti.

A munkálatok a tervek szerint 2024. április végén fejeződnek be, majd a rekonstrukcióval érintett útszakaszt teljes szélességében újra aszfaltozzák.  

A munkálatok idejére a közlekedést táblák segítik majd - olvasható a Szegedi Vízmű közleményében.
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!