Segítségnyújtás elmulasztása miatt keresnek egy autóst a szegedi rendőrök

Belföld, 2024.02.05

A Szegedi Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztása miatt indított nyomozást egy autóssal szemben, aki az elsőbbségadás kötelező táblát figyelmen kívül hagyva, egy busz elé kanyarodott.

Rendőrség Amint arról portálunkon beszámoltunk, a baleset 2024. január 30-án délelőtt 10 óra körül történt Szegeden, a Szentháromság és a Vitéz utca kereszteződésében. A rendőrség közleménye szerint egy grafitszürke személyautó az elsőbbségadás kötelező jelzőtáblát figyelmen kívül hagyva a Vitéz utcáról egy helyijáratos autóbusz elé kanyarodott. A sofőr vészfékezésre kényszerült, melynek során két utas a járművön elesett és megsérült. Két női utast a mentők könnyű fejsérüléssel láttak el, akiket további vizsgálatokra kórházba szállítottak.  

A Szegedi Rendőrkapitányság a személygépkocsi vetetőjének, illetve azon szemtanúk jelentkezését várja, bármilyen információval rendelkeznek a balesettel kapcsolatban. Jelentkezni a Szegedi Rendőrkapitányságon személyesen, vagy telefonon a 06-62-562-400-as telefonszámon, illetve a 112 számon lehet.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!