Személyi sérüléssel járó súlyos baleset történt a Bertalan hídnál

Belföld, 2024.02.02

Portálunk információja szerint személyi sérüléssel járó baleset történt péntek este fél 11 körül a Bertalan híd szegedi oldalán.

Baleset a Bertalan híd lábánál Két személyautó ütközött össze az átkelő szegedi oldalán lévő jelzőlámpánál, a Szilléri sugárút kereszteződésében. Egy Toyota és egy Chevrolet személyautó ütközött össze, mindkét jármű eleje totálkárosra tört. A Toyota frontálisan a lámpaoszlopnak ütközött, míg a baleset másik résztvevője a Római körút elején állt meg. A személyi sérüléssel járó balesethez a mentők és a rendőrök mellett a szegedi hivatásos tűzoltók is kivonultak, akik áramtalanították a járműveket. A forgalmat rövid ideig terelték, a Szilléri sugárút felől érkező autósokat visszafordították. A forgalom irányításában polgárőrök segédkeztek. Mindkét autót tréler szállította el a helyszínről, nem sokkal negyed 1 után. Az OKF tájékoztatása szerint a személyautókban négyen utaztak, mindenki önerőből hagyta el a járműveket.

(Webrádió)

Címkék

Baleset Bertalan híd Szilléri sugárút

Galériánk

Baleset a Bertalan híd lábánál Baleset a Bertalan híd lábánál Baleset a Bertalan híd lábánál Baleset a Bertalan híd lábánál Baleset a Bertalan híd lábánál
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!