Szijjártó Péter: Illés Boglárka lesz a kétoldalú kapcsolatok fejlesztéséért felelős új államtitkár

Belföld, 2024.04.05

Illés Boglárka, a Fidelitas egykori elnöke lesz a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatok fejlesztéséért felelős új államtitkára - derült ki a tárca vezetőjének pénteki Facebook-bejegyzéséből.

Szijjártó Péter azt írta, Menczer Tamás nagy szerepet kap a Fidesz kommunikációjának irányításában, "ezért új államtitkár kollégát köszönthetünk, aki a kétoldalú kapcsolatok fejlesztéséért felel majd a jövőben".

Hozzátette, hogy pénteken Illés Boglárkát, a Fidelitas volt elnökét, parlamenti képviselőt kérte fel a feladatra, aki "igent mondott".

"Ezzel a csapatunk tovább fiatalodik és a lendület továbbra is garantált marad. Külön öröm, hogy volt Fidelitas-elnökként egy másik volt Fidelitas-elnökkel dolgozhatok együtt itt, a Külügyminisztériumban. Hajrá, Bogi!" - fogalmazott Szijjártó Péter.

Illés Boglárka szintén a Facebookon óriási megtiszteltetésnek nevezte, hogy a jövőben Magyarországot ebben a kihívásokkal teli időszakban Szijjártó Péter miniszter mellett szolgálhatja.

Hozzátette, hogy az Országgyűlés baráti tagozataiban vállalt feladatainak köszönhetően több külföldi munkalátogatáson vehetett részt, és megismerhette a "munkatempót".

"A bizalmat teljes erőmmel, Isten segítségével erőmön felül igyekszem megszolgálni. A Fidelitas pedig kötelez" - olvasható Illés Boglárka bejegyzésében.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!