Te tudtad, mennyi láthatatlan veszély leselkedik rád a saját otthonodban?

Belföld, 2022.08.25

Most, hogy lassan közeleg a nyár vége, elkezdünk visszahúzódni otthonainkba a négy fal közé.

Légtisztító Rövidülnek a nappalok, ritkulnak a szabadtéri koncertek, a kerti sütögetések és természetesen a strandolások is.

Az ősz érkeztével nemcsak, hogy kevesebb napfényhez jutunk, de kettős veszély is leselkedik ránk: az egyik az ősszel berobbanó vírushullám (nem kell feltétlenül a pandémiára gondolni, a nyálkás őszi idő mindig is kedvezett a vírusoknak), a másik pedig az otthonunk levegője.

Te belegondoltál már, hogy mi az, amit belélegzel az otthonodban?

Te tudod, hogy az otthonod levegője mennyire veszélyes lehet?

Kevesen vannak tudatában annak, hogy az otthon belélegzett levegőben mennyi káros anyag keringhet, azért az OZONEGENERATOR. HU oldalon fellelhető AIR2FRESH Antiviral légtisztító készülékek a tiszta otthoni levegőért dolgoznak!

Persze biztosan te is szellőztetsz eleget, sőt még alaposan és rendszeresen takarítasz is, így azt hihetnéd, hogy máris megtettél mindent az otthoni tiszta levegőért, de a beltéri levegő minimum kétszer, de akár ötször is szennyezettebb a kültéri levegőnél, így aztán minden egyes lélegzetvételnél bekerülhetnek a szervezetedbe: 

  • vírusok, baktériumok, penészgombák, poratkák,
  • káros levegőrészecskék, szmog, por vagy pollenek.
  • a tisztálkodó és a tisztítószerek használata közben felszabaduló gázok,
  • a főzésből, takarításból eredő szagok,

Szerencsére nem vagy védtelen ezekkel szemben. Vedd fel a harcot a szennyezett beltéri levegő ellen!

Mutatjuk, miket tudsz bevetni!

Láthatod hát, hogy mennyi mindent tartalmazhat az otthonod levegője, de szerencsére az OZONEGENERATOR. HU komplex higiéniai megoldást kínál neked.

Persze, ha igazán jót akarsz, akkor ezeket nem egyenként, hanem együttesen alkalmazod, mikor melyikre van szükség!

A szobai ózongenerátor az ózon segítségével fertőtleníti és szagtalanítja a beltéri levegőt és a felületeket is, sőt halmazállapotának köszönhetően oda is elér, ahova a tisztítószerek nem. Átjárja még a textíliákat, bútorokat is.

Ha azonban nincs idő az ózongenerátor bevetésére, akkor érdemes az UV-C technológiát bevetni, ami nem tartalmaz ugyan ózont, de mégis hatékonyan és gyorsan fejti ki hatását a látható felületeken, ahova a fény eljut.

Ha pedig nem szeretnéd, hogy a fenti kezelések hatása elillanjon, akkor vesd be a légtisztítókat, melyek folyamatosan dolgoznak azért, hogy minél kevesebb káros anyagot lélegezz be!  Persze fontos, hogy ne bármilyen légtisztító legyen, hiszen az antiviral védelmi elemekkel felszerelt légtisztító az, ami valóban hatékony védelmet nyújthat számodra a levegőben lévő vírusokkal és a baktériumokkal szemben! 

Menj biztosra!

Ha nem szeretnéd, hogy az őszi-téli időszakot betegségek rontsák el, amely végig vonulhatnak a családon, akkor gondoskodj idejében arról, hogy otthonod levegője minél tisztább és higiénikusabb legyen!

Ha a megfelelő helyről vásárolsz, mint amilyen az OZONEGENERATOR. HU is, akkor a nagy szakértelemmel bíró munkatársak segítenek neked abban, hogy neked melyik opció lenne a legjobb megoldás, hiszen sok mindent figyelembe kell venni a légtisztító kiválasztásakor. Bízd magad profikra, hiszen a  tiszta levegő elengedhetetlen feltétele az életnek!

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!