Tizenhetedik alkalommal rendeztek Menyegző Esküvő-Kiállítást Szegeden

Belföld, 2024.02.11

Idén immár tizenhetedik alkalommal rendezték meg a már hagyományos Menyegző Esküvő-Kiállítást Szegeden, amelyre a tavalyi évhez hasonlóan a Pick Aréna Akadémia Csarnokában került sor a hétvégén.

XVII. Menyegző Esküvő-Kiállítás

A kétnapos rendezvény minden évben óriási segítséget nyújt a jegyespároknak, hiszen az esküvői helyszíntől kezdve egészen a fotóson át a jegygyűrűkig szinte mindent megtalálhatnak a Nagy Nap lebonyolításához. 

A tavalyi évhez hasonlóan, idén is több mint száz kiállító kínálta portékáját, illetve szolgáltatását a szerelmeseknek közel 2000 négyzetméteren. A kiállítók jó része már tavalyról is ismerős lehetett, hiszen többek között az Anikó Szalon, Bene Szabolcs ceremóniamester, de a Feil ékszer is szerepelt a múlt évben a kiállítók között. 

A szerelmesek mindent megtalálhattak a Nagy Nap lebonyolításához, a hölgyek és az urak számos ruhaszalon kínálatával, esküvői helyszínt nyújtó vállalkozásokkal, fotósokkal, videósokkal, cukrászmesterekkel, dekoratőrökkel, ékszerkészítőkkel, sminkesekkel és fodrászokkal is találkozhattak, megismerve a számukra legjobb megoldást. 

A színes programok között tánc és divatbemutató, nyereményjáték, beszélgetések és különböző koncertek is szerepeltek. Sőt párismereti kvíz is szórakoztatta a jegyespárokat és a látogatókat. 

A kétnapos rendezvényen minden együtt volt ahhoz, hogy a szerelmesek jó előre és megnyugtatóan gondoskodni tudjanak életük egyik legmeghatározóbb eseményéről. 
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!