Többen is megsérültek a Volánbusz egyik járatán a Dorozsmai úton (Frissítve)

Belföld, 2024.05.10

Forgalmi helyzet miatt fékezni kényszerült a Volánbusz egyik helyijáratos autóbusza péntek reggel fél 9 körül a Dorozsmai úton, melynek következtében több utas is elesett.

Busz a Dorozsmai úton
A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a busz forgalmi okokból fékezni kényszerült a Dorozsmai úton, melynek következtében többen is elestek a járművön. Hangai József mentőtiszt tájékoztatása szerint a mentők két embert láttak el, akik a hirtelen fékezés miatt könnyebben sérültek. A helyszínre három mentőautó is érkezett. A rendőrség tájékoztatása szerint a Volánbusz járművében a fékezés következtében anyagi kár nem keletkezett, ütközés nem történt. 

A portálunknak elküldött olvasói videón az látszik, hogy a Volánbusz egyik helyijáratos járművét három mentőautó veszi körül. Az eset a Szeged felé tartó oldalon történt, a Dorozsmai út 76. szám előtt, a Terra Hungária Építőgép Kft. előtt. A Dorozsmai út érintett szakaszán félpályás útzár volt érvényben, a forgalom rendőri irányítás mellett haladt.

Olvasói videófelvétel ide kattintva érhető el.
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!