Tolvajt keresnek a szegedi rendőrök

Belföld, 2024.02.16

A Szegedi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik egy férfi azonosításához, akit azzal gyanúsítanak, hogy egy szegedi ingatlanban elterelte egy nő figyelmét, majd több százezer forintját ellopta.

Szegeden lopott A rendőrség adatai szerint a videófelvételen látható férfi 2024. január 19-én délután kereste fel a sértettet szegedi lakásában, majd 300 ezer forint kölcsönt kért tőle azért, hogy az autóját a szerelőtől el tudja hozni. A jóhiszemű nő a pénzt átadta, majd az ismeretlen férfi vizet kért és amíg a sértett távol volt, a pénztárcában maradt 290 ezer forintot is eltulajdonította, majd sietve távozott a helyszínről.  

&t=10s

A feltételezett elkövető 60 év körüli férfi, zömök testalkatú, haja rövid, őszes. A bűncselekmény elkövetésekor fekete sapkát, fekete kabátot és sötét hosszúnadrágot viselt.

A szegedi rendőrök kérik, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22). Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es segélyhívó telefonszámon.
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!