Újgenerációs smashed burgerező nyílik Szegeden

Belföld, 2024.03.27

Szegeden első ízben nyílik autentikus smashed burgerező, amely Amerika hagyományos burgerfajtáját kínálja modern éttermi környezetben.

Macko smashed burgerező A hiánypótló éttermet két fiatal, Hegedűs Bence és Szivacski Nimród álmodta meg és hozta el Szegedre. A tulajdonosok terve szerint a Macko-val a gyorsétterem minőségi formáját szeretnék meghonosítani a napfény városában. A Macko hivatalosan március 28-án nyitja meg kapuit, de szerdán az újságírók már megkóstolhatják Szeged első smashed burgerezőjének kínálatát.  

A belső teret saját kezűleg újították fel és úgy alakították ki, hogy a lehet legkényelmesebb és amennyire csak lehet, barátságos is legyen. Stílszerűen az elnevezéshez, a vendégekre mackósított festmények szereplői mosolyognak, hamburgerrel vagy shake-kel a kezükben. Az áru természetesen minden nap frissen érkezik, de mint Hegedűs Bence megjegyezte, ez nem is lehetne másként, hiszen a smashed technológiával készült hamburger előfeltétele a mindig friss marhahús, ráadásul a tökéletes hús-zsír arány megalkotását hosszú ideig tartó kísérletezés előzte meg.  

A látványkonyhába a friss marha- és csirkehús szegedi beszállítótól, a burgonyapürével dúsított buci egy kisteleki pékségből, míg a zöldségkínálatot jelentő paradicsom, jégsaláta és hagyma a Szeged környéki kistermelőktől származik.  

A Macko-ban a sültkrumpli rendelés mellé ingyen adják a ketchupot és a majonézt, valamint négyféle szószt is kínálnak. Az ebéd vagy a vacsora zárásaként a nyolcféle ízesítéssel kínált shake lehet a desszert.

Az éttermünk az önmegvalósításról szól, ugyanakkor ezzel is szeretnénk buzdítani, ösztönözni más szegedi fiatalokat, hogy bátran valósítsák meg álmaikat - vallott missziójáról a két tulajdonos.  

A Nagy Jenő utca 4. szám alatt található étterem március 28-án csütörtökön déli 12 órakor nyitja meg kapuit és természetesen nyereményjátékkal és ajándéksorsolással várja a gyorséttermi hamburger hagyományaira és újdonságaira kíváncsi szegedieket a belvárosban. Egy szerencsés 1 évig élvezheti a Macko egyszemélyes menüjét akár minden egyes nap.  

Az ebéd menüt 11. 30-tól 14 óráig kínálja a fiatalos szegedi csapat.  
(Webrádió)

Címkék

Macko Smashed burgerező Nagy Jenő utca 4.
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!