Választás 2022 - Elkészült az országgyűlési választás és a népszavazás hirdetménye

Választás 2022, 2022.01.17

Elkészült az április 3-ai országgyűlési választás és a vele egy napon rendezett országos népszavazás hirdetménye, hamarosan elkezdik kiszállításukat a választási irodákhoz, és várhatóan még a héten minden településen kihelyezik őket - közölte a Nemzeti Választási Iroda (NVI) az MTI-vel hétfőn.

Választás 2022 - Elkészült az országgyűlési választás és a népszavazás hirdetménye A nemzetiszínű motívummal ellátott hirdetmény 50x70 centiméter méretű és mintegy 90.000 darabot gyártottak belőle.

A hirdetmény tartalmazza egyebek mellett a választás és országos népszavazás napját, valamint azt, hogy aki lakóhelyétől eltérő helyen szeretne szavazni, az március 25-én 16 óráig átjelentkezhet vagy kérheti felvételét a külképviseleti névjegyzékbe.

A hirdetmény tartalmazza azt is, hogy mozgóurnát a szavazás napján 12 óráig lehet kérni.

A választópolgárok részletes tájékoztatásért a polgármesteri hivatalban működő helyi választási irodához fordulhatnak vagy meglátogathatják a www.valasztas.hu weboldalt.

(FOTÓ)
(MTI)

Galériánk

Választás 2022 - Elkészült az országgyűlési választás és a népszavazás hirdetménye Választás 2022 - Elkészült az országgyűlési választás és a népszavazás hirdetménye
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!