Vízbekötés miatt átmeneti lezárás és forgalomterelés a Kálvária sugárúton

Belföld, 2024.06.14

A Szegedi Vízmű Zrt. közleménye szerint 2024. június 17. és 21. között vízbekötés létesítési munkálatokba kezd a közműcég a Kálvária sugárút 10. szám előtt.

Vízbekötés a Kálvária sugárúton A munkálatok miatt június 18-án kora reggeltől a Kálvária sugárúton a Belvárosból kivezető forgalmi sávot, a Bolyai János és a Jósika utca között lezárják, átmeneti vágányzárra és forgalomterelésre lehet számítani.  

Forgalmi változások, korlátozások:

A munka időtartama alatt (a vágányzóna munkaterülethez való közelsége miatt) vágányzár szükséges a 3 – 3F villamosvonalon, a villamosokat villamospótló buszok váltják.

A villamospótló buszok, illetve az érintett helyijáratú autóbuszok terelő útvonalon közlekednek (Moszkvai krt. – Béke u. – Földvári u. – Petőfi sgt. – Tisza L. krt. ) a lezárás időtartama alatt.

A munkálatok miatt a Bolyai János utca Kálvária sugárút felőli végét is lezárják, a Gogol utca felől zsákutca lesz.  

A közműcég tájékoztatása szerint az ivóvíz szolgáltatásban csak átmeneti, kisebb időszakos korlátozások várhatóak, amelyről a fogyasztókat előzetesen már értesítette a Szegedi Vízmű.  

A munkálatok a tervek szerint június 21-én fejeződnek be, ezt követően visszaáll a megszokott forgalmi rend a közlekedésben.  

A közlekedést táblák kihelyezésével segítik.  

(Webrádió)

Címkék

Vízbekötés Szegedi Vízmű Zrt. Kálvária sugárút
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!