Voks 24 - LMP: Vitézy Dávid 101 pontos programja a jövő ajánlata

Belföld, 2024.04.21

Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt 101 pontos programja a jövő ajánlata a budapestiek számára - közölte az LMP szóvivője vasárnap, online is közvetített budapesti sajtótájékoztatóján.

Gál József szerint Szentkirályi Alexandrának, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltjének, volt főpolgármester-helyettesnek hétpontos ajánlata a múlt, amelynek "a fele gyurcsányozás".

Karácsony Gergelynek ötlete sincs arról, merre vigye tovább a várost - értékelte a főpolgármester 10+1 pontos programját.

Mint mondta, bár villamost ígér minden lakótelepre, de "valószínűleg csak plüssvillamosokra gondol". Közölte: eddig nem fejlesztették a kötöttpályás közlekedést Budapesten. Karácsony Gergely nem hajtott végre ilyen fejlesztést, nem tervezett, csak bejelentett - hangsúlyozta.

Aki zöldpolitikát, a politikai csatározások helyett valódi városfejlesztést szeretne Budapesten, támogassa Vitézy Dávid és az LMP listáját - mondta a párt szóvivője, megjegyezve, hogy a város több pontján zajlik az aláírásgyűjtés.

Az LMP országosan is gyűjti az ajánló aláírásokat az európai parlamenti választásokra - tette hozzá.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!