Voks 24 - Toroczkai László vezeti a Mi Hazánk európai parlamenti listáját

Belföld, 2024.02.28

Toroczkai László pártelnök, frakcióvezető áll a Mi Hazánk Mozgalom európai parlamenti (EP-) listájának első helyén, őt Dúró Dóra elnökhelyettes követi - hangzott el a párt szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.

Voks 24 - Toroczkai László vezeti a Mi Hazánk európai parlamenti listáját A pártelnök-frakcióvezető az eseményen elmondta: a listán őket Borvendég Zsuzsanna történész, a Magyarságkutató Intézet munkatársa, Kispalkó Szilveszter vajdasági mérnök-informatikus, a párt nemzetpolitikai kabinetjének vezetője és Árgyelán János, a Mi Hazánk külügyi kabinetjének elnöke követi.

Toroczkai László elmondta: azért ő áll a lista élén, mert ismertsége révén világossá kívánják tenni, hogy pártjuk "hova tartozik".

Hangsúlyozta: pártja összmagyarságban és magyar jövőben gondolkodik, felveszi a harcot a világban jelentős befolyással rendelkező "nemzetellenes ideológiai hálózat" ellen. Emellett tovább kívánják szélesíteni évek óta épített nemzetközi kapcsolatrendszerüket, amelyben "nagyon fontos szövetségesnek" nevezte az Alternatíva Németországnak (AfD) pártot.

Toroczkai László kiemelte, a választási eredmények alapján elképzelhető, hogy új frakciók alakulnak az Európai Parlamentben, majd jelezte, antiglobalista, a nemzetek Európáját megvalósítani akaró képviselőcsoporthoz kívánnak csatlakozni.

Dúró Dóra programközpontú kampányt ígért a sajtótájékoztatón, hangsúlyozva, a globalista diktatúra helyett a magyar jövőt szeretnék építeni, és pártjuk ezt kívánja majd uniós szinten is képviselni.

A sajtótájékoztatón Toroczkai László és Dúró Dóra is egyértelművé tette: az európai parlamenti választás után nem kíván Brüsszelbe távozni, pályáját a magyar Országgyűlés tagjaként folytatja.

(FOTÓ)
(MTI)

Címkék

Toroczkai László Mi Hazánk Mozgalom

Galériánk

Voks 24 - Toroczkai László vezeti a Mi Hazánk európai parlamenti listáját Voks 24 - Toroczkai László vezeti a Mi Hazánk európai parlamenti listáját Voks 24 - Toroczkai László vezeti a Mi Hazánk európai parlamenti listáját Voks 24 - Toroczkai László vezeti a Mi Hazánk európai parlamenti listáját Voks 24 - Toroczkai László vezeti a Mi Hazánk európai parlamenti listáját Voks 24 - Toroczkai László vezeti a Mi Hazánk európai parlamenti listáját
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!