Volner Párt: a baloldal fideszes nyugdíjasok halálán keresztül tör hatalomra

Belföld, 2022.01.03

A Volner Párt elnöke szerint a baloldal "fideszes nyugdíjasok halálán keresztül" akarja megragadni a hatalmat.

Négypárti tárgyalás - Volner János sajtótájékoztatója Volner János hétfői budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, erre utal Márki-Zay Péter közös ellenzéki miniszterelnök-jelölt embertelen, a magyar politikában ezidáig példátlan kijelentéssorozata, amelyben "fideszes nyugdíjasok tömeges haláláról álmodozott". A Volner Párt meg fogja védeni a nyugdíjasokat a Márki-Zay Péter-féle "alja alakoktól" - tette hozzá a független országgyűlési képviselő.

A politikus szerint a baloldal már többször bizonyította a koronavírus-járvány alatt, hogy akár emberek halálának árán is hatalomra tör. Ezt támasztja alá Korózs Lajos MSZP-s képviselő "kamuvideója", amelyben a védekezési rendszer ellen hangolta a közvéleményt, azt állítva, hogy emberek tömegesen halnak meg a védekezés elégtelen működése miatt - fűzte hozzá.

A továbbiakban úgy vélekedett: mára egyértelművé vált, hogy "Márki-Zay Pétert már a saját táborán belül is úgy utálják, mint varjú a rohadt tököt". Ezért meggyőződése, hogy "Márki-Zay Péternek túl sok hasonló dobása már nem lehet". Gyurcsány Ferenc DK-elnöknek el fog fogyni a türelme, és "le fogja szedni" őt a sakktábláról ugyanúgy, ahogy megtette ezt Karácsony Gergely főpolgármesterrel az előválasztási kampányban - mondta Volner János.
(MTI)

Címkék

Volner János Volner Párt
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!