Zsigmond Barna Pál: Brüsszelben változásra van szükség

Belföld, 2024.03.27

Brüsszelben változásra van szükség - írta az Európai Uniós Ügyek Minisztériumának parlamenti államtitkára szerdán a Facebook-oldalán.

Zsigmond Barna Pál bejegyzése szerint itt az egyre veszélyesebb háború, a migráció, a gyengülő európai gazdaság, az utcákon tüntető gazdák, a brüsszeli vezetés mégsem ezekkel a súlyos problémákkal foglalkozik, hanem folytatja Magyarország elleni támadását.

Úgy folytatta, hogy a Gyurcsány vezette dollárbaloldal továbbra is azért dolgozik, hogy az Európai Bizottság ne fizesse ki Magyarországnak járó uniós forrásokat.

"Azért teszik ezt, mert megvették őket kilóra. A guruló dollárokért cserébe Magyarországnak és a magyar embereknek is kárt okozhatnak" - hangsúlyozta, hozzátéve, hogy vissza akarják venni a hazánknak jogosan kifizetett forrásokat, köztük a tanárok és óvónők megemelt bérét is.

Mint írta, a baloldal európai parlamenti képviselőinek hathatós közreműködésével az Európai Parlament ezért még pert is indít a Bizottság ellen.

A perindításról szóló értesítés már meg is jelent az Európai Unió Bíróságának honlapján - fűzt hozzá.

"Ez így nem mehet tovább! Brüsszelben változásra van szükség! Olyan brüsszeli vezetésre van szükség, amely megvédi Európát a háborútól, a migrációtól, a gazdasági visszaeséstől! Olyan európai parlamenti képviselőkre van szükségünk, akik Magyarországért és nem ellene dolgoznak, akik nem veszélyeztetik a hazánknak járó forrásokat és nem akarják háborúba sodorni az országot" - fogalmazott Zsigmond Barna Pál.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!