Jövő héttől indul a Balatoni Nyár című magazinműsor

Bulvár, 2020.06.02

Jövő hétfőn indul a Balatoni Nyár című magazinműsor, amely délelőttönként várja a nézőket - közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Sajtó Osztálya kedden az MTI-vel

Jövő héttől indul a Balatoni Nyár című magazinműsor Mint írják, az idén tízéves, megújult magazinműsor célja, hogy a televíziónézők minden korosztályát a képernyő elé csalogassa - áll a közleményben. A magazinműsor a Duna Televízióban és a Duna World csatornán lesz látható naponta.

Az összegzés szerint a műsor egyszerre lesz aktuális, szórakoztató, praktikus és kreatív. A napi kétórás adások minden eddiginél nagyobb hangsúlyt fektetnek a változatosságra, a sokszínűségre, a színvonalas szórakoztatásra, valamint a Balaton újdonságainak bemutatására.

A forgatásoknak idén is a Balaton adja a hátteret, a műsor immár hagyományosan a révfülöpi partról jelentkezik. Egy nő és egy férfi műsorvezető heti váltásban várja a nézőket. Az idei műsorvezető párosok Rátonyi Krisztina és Fodor Imre, valamint Somossy Barbara és Forró Bence.

A délelőtti műsor a társadalom minden rétegét érintő témákat dolgoz fel bejátszók és stúdióbeszélgetések formájában. Elkalauzol számos Balaton-parti településre, programokat ajánl a tó körül, bemutatja a környék legszebb épületeit, felelevenít izgalmas balatoni legendákat és eddig ismeretlen kirándulóhelyeket mutat be.

A műsorvezetők keresik a Balaton legjobb háziasszonyait és végigjárják a tó helytörténeti érdekességeit. Hetente többször kertészeti tippekkel várják a nézőket, az egészség és mozgás iránt érdeklődőknek is számos érdekességet kínálnak, míg a kisgyermekes családok ötleteket kaphatnak arra, hogy hogyan érdemes a gyerekeket a nyári szünetben lekötni.

A műsor idei gasztro-házigazdái Kovács Lázár séf és Juhos József mestercukrász, akik minden napra ízletes fogásokkal és balatoni süteményekkel készülnek. Emellett ismert előadók, színészek, művészek szórakoztatják majd a képernyő előtt ülőket dalaikkal, balatoni történeteikkel - olvasható a közleményben.

Mint írják, a műsorban a járványügyi helyzettel kapcsolatos aktuális és fontos tudnivalók is helyet kapnak, ezért a révfülöpi stúdióba szakembereket, önkénteseket és karitatív szervezetek képviselőit is meghívják.
(MTI)

Galériánk

Jövő héttől indul a Balatoni Nyár című magazinműsor Jövő héttől indul a Balatoni Nyár című magazinműsor Jövő héttől indul a Balatoni Nyár című magazinműsor Jövő héttől indul a Balatoni Nyár című magazinműsor Jövő héttől indul a Balatoni Nyár című magazinműsor Jövő héttől indul a Balatoni Nyár című magazinműsor Jövő héttől indul a Balatoni Nyár című magazinműsor Jövő héttől indul a Balatoni Nyár című magazinműsor Jövő héttől indul a Balatoni Nyár című magazinműsor Jövő héttől indul a Balatoni Nyár című magazinműsor Jövő héttől indul a Balatoni Nyár című magazinműsor Jövő héttől indul a Balatoni Nyár című magazinműsor Jövő héttől indul a Balatoni Nyár című magazinműsor Jövő héttől indul a Balatoni Nyár című magazinműsor Jövő héttől indul a Balatoni Nyár című magazinműsor Jövő héttől indul a Balatoni Nyár című magazinműsor Jövő héttől indul a Balatoni Nyár című magazinműsor
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!