Zenei produkciók, hagyományőrzők, szüreti felvonulás az idei vörösbor fesztiválon Villányban

Bulvár, 2023.09.23

Zenei produkciók, hagyományőrző bemutatók és a szüreti felvonulás mellett kulturális és gasztronómiai különlegességek, gyermekprogramok is várják az érdeklődőket az idei Villányi vörösbor fesztiválon október 6. és 8. között - tájékoztatták a szervezők az MTI-t.

Közleményük szerint a borvidék legnagyobb, idén már harmincötödik alkalommal zajló borászati, gasztronómiai, kulturális fesztiválja harminc borászat, számos neves pincészet termékeivel várja a közönséget.

A rendezvénytéren, a pincesoron a boroké és a koncerteké lesz a főszerep, napközben és délutánonként a Diófás téren és a Fő téren gyerekprogramok és ismeretterjesztő előadások várják a látogatókat.

Pénteken este a rendezvénytéren a Kozmix, majd Szikora Róbert és az R-go lép fel, a kisszínpadon Kozsó. Egy nappal később a Konyha zenekar, majd Varga Viktor áll közönség elé, este Rúzsa Magdi ad koncertet.

Szombaton borászati bemutatók, tárlatvezetés, gyerekkoncert és kórusének is várja majd a fesztiválközönséget, de ugyanaznap indul el a villányi pincesortól a szüreti felvonulás is.

A fesztivált vasárnap gyerekkoncerttel és musicallel zárják.

További tájékoztatás olvasható a www.villany.hu oldalon.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!