A jövő megoldásaiba enged betekintést a Konica Minolta Live Show

Gazdaság, 2024.04.14

Harmadik alkalommal szervezi meg a MOHAnet Mobilsystems Zrt. a Konica Minolta IoT Live Show-t 2024. április 23-25-én a BOK Sportcsarnokban, a programot az InnoElectro 2024 Kiállítás és Konferencia hivatalos társrendezvényeként tartják - közölték a szervezők az MTI-vel.

A két rendezvényen mintegy 100 elektronikai és IoT-kiállító lesz jelen, és 2500-nál több látogatót várnak a helyszínre a szervezők.

A közleményben azt írták: a rendezvény összefogja a hazai IoT-közösséget, hogy támogassa, feltárja az egyes alkalmazási területek IoT-lehetőségeit fókuszban a mesterséges intelligenciával.

Példaként említik, hogy a Konica Minolta a mesterséges intelligencia (MI) által vezérelt gépi látás megoldásaival érkezik a kiállításra.

Havasi Zoltán, a MOHAnet Mobilsystems Zrt. vezérigazgatója a közleményben rámutatott arra, hogy rendezvényük egy adott technológiát, a gépek kommunikációját (M2M) helyezi a középpontba. A kiállítók többek között mezőgazdasági, egészségipari, gyártási, valamint biztonságtechnikai, távfelügyeleti innovatív megoldásokat hoznak el az M2M területéről. IoT-megoldásaikkal a kiállítás keretében rendezett versenyre is benevezhetnek.

A rendezvényre a belépés díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Az érdeklődők a www.iotliveshow.hu honlapon jelentkezhetnek.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!