Budapesten tartott vállalkozásfejlesztési képzést a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft.

Gazdaság, 2024.03.22

CEDukáció Konferencia címen első alkalommal szervezte meg Budapesten vállalkozásfejlesztési képzését a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft.

A CED az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében kiemelte: a közép-európai régióban nagy népszerűségnek örvendő ingyenes tréningsorozat budapesti állomásán a vállalkozói lét szinte valamennyi aspektusát érintették az előadások, beszélgetések. Szó esett egyebek mellett a hatékony marketingstratégiáról, a külpiacra lépés lehetőségeiről, a gördülékeny generációváltásról.

Az export, a külpiac és a vállalkozásfejlesztés témájában című beszélgetés során a CED, a HEPA, illetve az AMC vezetői mutatták be az általuk képviselt cégek szolgáltatási portfólióját, illetve az állami cégek nyújtotta lehetőségeket. Hozzátették, hogy a csütörtökön tartott rendezvény nagyon népszerű volt, már két héttel az esemény előtt elfogytak a szabad helyek.

A CED közleménye szerint a két éve indított tréningsorozat a budapesti konferenciát követően ismét az országhatáron túl indul körútra, Erdélybe, illetve a Felvidékre.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!