Idén is díjazták a legjobb konferencia és wellness szállodákat

Gazdaság, 2024.05.16

    Budapest, 2024. május 16., csütörtök (MTI) -  Hat magyarországi konferencia és wellness szálloda, valamint rendezvényhelyszín kapott Aranynap-díjat kiemelkedő színvonalú szolgáltatásaiért 2023. évi teljesítménye alapján; a szállodák egész éves munkáját értékelő díjat 16. alkalommal adták át csütörtökön Budapesten - közölték a szervezők az MTI-vel.

A rendezvényszervező Day Holiday Kft. a megrendelők és a rendezvények résztvevőinek visszajelzései alapján értékeli és díjazza minden évben a legjobb szállodákat, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége szakmai partnerségével.

Magyarország legjobb háromcsillagos konferencia szállodája 2023-ban a Varga Tanya Hotel, Konferencia és Szabadidő Központ, Magyarország legjobb négycsillagos vidéki konferencia szállodája 2023-ban a Hotel Ózon & Luxury Villas superior lett. Magyarország legjobb négycsillagos budapesti konferencia szállodája címet 2023-ban a Novotel Budapest Centrum nyerte el.

Magyarország legjobb ötcsillagos konferencia szállodája elismerést 2023-ban a LUA Resort Balatonfüred kapta, Magyarország legjobb wellness szállodája 2023-ban a Hunguest BÁL Resort.

A díjalapító nem csupán hoteleket, hanem rendezvényhelyszíneket is díjaz ettől az évtől, közülük kerül ki Magyarország legjobb rendezvényhelyszíne, amely 2023-ban a Millennium Kávéház és Étterem.

A céges rendezvények, konferenciák, tréningek szervezésére 1995-ben alakult, magyar tulajdonú Day Holiday Kft. 2005 óta rendezi meg az Aranynap-gálát.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!