Megújította együttműködését a VOSZ és a GÉMOSZ

Gazdaság, 2024.04.22

Új együttműködési szerződést kötött a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) és a Gépjármű Márkakereskedők Országos Szövetsége (GÉMOSZ) hétfőn - tájékoztatta a két szervezet közös közleményben az MTI-t.

A közlemény szerint a VOSZ megújult stratégiája alapján az idén is folytatja partnerprogramját. Az érdekvédelmi szervezet több mint 20 szövetséggel és szervezettel újítja meg együttműködési szerződését, valamint új szervezetekkel is közös munkába kezd. A program részeként elsőként az egyik legrégebbi partnerrel, a GÉMOSZ-szal írták alá a megállapodást - közölték.

Eppel János, a VOSZ elnöke kifejtette: a VOSZ az új partnerek keresése mellett minden olyan szervezettel folytatja új tartalommal megtöltött együttműködését, amelyik hasonlóan gondolkodik érdekvédelemről, a kis- és középvállalkozások támogatásáról, a gazdaság fellendítéséről.

Tardos János, a VOSZ társelnöke emlékeztetett, hogy a két szövetség kapcsolata évtizedekre nyúlik vissza, most időszerű volt átnézni a teendőket, az új feladatokat.

Gablini Gábor, a GÉMOSZ elnöke úgy látja, a fő üzenet most az, hogy az elmúlt évtizedek tapasztalataiból tanulva még szorosabb kooperációval közösen próbáljanak értéket teremteni a kkv-szektor és a szövetségek tagjai számára.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!