Postai szolgáltatás indul Zalaszentmihályon

Gazdaság, 2024.01.15

Postai szolgáltatás indul Zalaszentmihályon, a mintegy 1000 lakosú zalai kistelepülésen munkanapokon reggel 8-órától 12 óráig lehet igénybe venni ezeket a helyi vegyesboltban - közölte a Magyar Posta hétfőn az MTI-vel.

Magyar Posta logo A tájékoztatás szerint a levél és csomag küldemény felvétel mellett lehetőség van csekkbefizetésre, fiókbérleti szolgáltatás igénybevételére, köthető biztosítás, és hamarosan a szerencsejátékok közül sorsjegyet is vehetnek a postára betérők.

Számítások szerint a zalaszentmihályi postát várhatóan naponta több mint 50 ügyfél veszi igénybe.

A közleményben felidézik, a Magyar Posta megközelítően egy éve indította el új típusú postapartneri programját azzal a céllal, hogy az ország minden pontján 21. századi színvonalú és ügyfélközpontú szolgáltatást biztosítson a lakosság számára.

A program elsősorban az 1500 lakosnál kisebb lélekszámú települések lakói számára teremt lehetőséget arra, hogy a postai szolgáltatásokat továbbra is helyben vehessék igénybe.

A program meghirdetése óta több mint 450 partner üzemel országszerte, amelyek egyharmada jellemzően önkormányzat, kétharmada pedig helyi vállalkozás.

Kitérnek arra, hogy a partneri programra való jelentkezés lehetősége folyamatos, a társaság továbbra is várja a lehetséges partnerek jelentkezését.
(MTI)

Címkék

Zalaszentmihály Posta
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!