Szeptember 5-én adják át a Magyar Termék Nagydíj pályázat elismeréseit

Gazdaság, 2017.08.08

(MTI) - Az idén 20 éves jubileumát ünneplő Magyar Termék Nagydíj pályázat elismeréseit szeptember 5-én adják át az Országházban - közölte a rendszert működtető Industorg-Védjegyiroda Minőségügyi Kft. kedden az MTI-vel.

A minősítő rendszer indulása óta évről évre bővült a pályázati lehetőségek száma, az idén 46 főcsoportban nevezhettek a vállalkozások termékkel és szolgáltatással, hogy elnyerjék a védjegyet - áll a közleményben, amely szerint nagy hangsúlyt helyeznek arra, hogy az elismerést innovatív, minőségi, környezetbarát és a fogyasztók életminőségét javító, integrált megoldásokat kínáló vállalkozások nyerjék el.

Kiss Károlyné, a Magyar Termék Nagydíj pályázati iroda ügyvezető igazgatója a közlemény szerint kiemelte: a jubileumi évben a díjjal olyan vállalkozásokat ismernek el, amelyek mindezek mellett kiemelt figyelmet fordítottak a fenntarthatóságra és a termékbiztonságra is.

A Magyar Termék Nagydíj pályázatot az Industorg-Védjegyiroda Minőségügyi Kft., a Legrand Magyarország Villamos Rendszerek Zrt., a Nádudvari Élelmiszer Kft., a Poli-Farbe Vegyipari Kft., a ProfessionCert Kft. írta ki, kiemelt támogatója a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, szakmai támogatója a Nemzetgazdasági Minisztérium és a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!