Tóth Ágnes irányítja vezérigazgatóként a Prohuman Zrt.-t

Gazdaság, 2024.03.25

Tóth Ágnest kérte föl a Prohuman Zrt. vezetésére a társaság vezérigazgatósága - közölte a humánerőforrás-szolgáltató hétfőn az MTI-vel.

A vezérigazgatói pozíció létrehozása mellett a közlemény szerint a menedzsmentet is átalakítják. A változást azzal indokolták, hogy a társaság struktúraváltáshoz érkezett, a tulajdonosok így új szakemberre bízhatják az irányítás napi feladatait.

Hozzátették, hogy az új cégvezető különösen fontosnak tartja az innovatív szemléletet, figyelemmel kíséri a mesterséges intelligencia fejlődését. Tóth Ágnes úgy véli, hogy a technológia a munkaerőpiac jövőjét is meghatározza, akár már néhány éven belül jelentős változásokat eredményezhet, így a Prohuman is ki akarja használni az ebben rejlő lehetőségeket. A gazdasági környezetet a munkaerőhiány ugyancsak befolyásolja, ezzel együtt felértékelődnek a munkavállalói készségek, a jelentkezők felkészültsége - tette hozzá.

A Prohuman Zrt. Magyarország piacvezető HR-szolgáltatója, országszerte 17 irodával rendelkezik. Ausztriában, Németországban, Romániában, Szerbiában, Szlovéniában és Ukrajnában is jelen vannak. Ügyfeleiknek a 7 országban több mint 20 000 munkavállalót biztosítanak - olvasható a cég honlapján.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!