Milyen a jó mobil számlanyomtató?

IT/Tudomány, 2023.05.01

Fontos, hogyha minden szabályt szeretnénk betartani, akkor kézi számlatömb helyett online számlázót kell használni.

Nyomtató Ez érvényes jelenlegi és induló vállalkozókra egyaránt. Van egy másik fontos kérdés is azonban a számlázással kapcsolatban: ha hordozható, mobil számlanyomtatóról van szó, akkor mégis melyik modellt érdemes választani?

Egyáltalán mi alapján válasszunk?

Szerencsére a megfelelő eszköz kiválasztása egyáltalán nem nagy kihívás, mivel csak pár olyan szempont van, amit figyelembe kell vennünk vásárlás során. A TechOffice segít dönteni a “milyen nyomtatót vegyek” kérdésben, így érdemes végignézni a szolgáltatásaikat.

Az első és legfontosabb kérdés, amire választ kell adni, hogy mégis mekkora méretben fogjuk a számlákat kinyomtatni? Általában két méretről szokás beszélni, mivel az online számlázó program is ezekkel dolgozik. Az első a legnépszerűbb, a szokványos A4-es méret, amiben könnyedén lehet számlázni és kinyomtatni azt. Ehhez mindenképpen olyan számlanyomtatóra van szükség, ami tudja ezt a méretet kezelni.

A másik a keskeny, például 80 milliméteres blokk, amihez hordozható blokknyomtatót szokás használni. Ez egy sokkal kisebb műszer az A4-es változathoz képest, természetesen ez nem jelenti azt, hogy a feladatot ne tudná ellátni.

A második fő kérdés az, hogy mozgás közben is szeretnénk-e számlákat kiállítani. Még a beszerzés előtt érdemes eldönteni, hogy például csak az irodában, az irodai asztalnál az ottani nyomtatóval akarunk számlázni, vagy akár menetközben is adódhat olyan eset, hogy számlát kell kiállítani.

Íme néhány konkrét példa

Ha például normál, egyszerű, teljesen szokványos A4-es számlákat szeretnénk nyomtatni, akkor az egyik legjobb választás az EPSON WF-100W A4 mobil nyomtató, ami két egyszerű patronnal működik, WiFi segítségével csatlakozik a többi eszközhöz, teljesen beszáradásmentes, és még 3 év garancia is jár hozzá.  

Erről az eszközről a legtöbb felhasználói vélemény azt mutatja, hogy többféle dokumentum kinyomtatására is alkalmas, mindenféle speciális beállítás nélkül. Az akku üzemideje kivételesen hosszú, és egy feltöltéssel akár 100 oldalt is el tudunk készíteni.

Ha 80 milliméteres, keskeny blokkról van szó, akkor az EPSON TM-P80 mobil blokknyomtató az ideális termék, ami Bluetooth-os, hőpapírral működik, és a használata is kivételesen egyszerű.

Nyugodtan kérjük ki szakember segítségét

A számlázás egy igazán kényes terület tud lenni, így mindenféleképpen kérjük ki szakértő segítségét, ha éppen új eszköz beszerzésére van szükség, vagy a jelenlegit szeretnénk leváltani. Mind induló, mind meglévő vállalkozások esetén ajánlott az, ha konzultálunk egy szakemberrel, aki meg tudja mutatni, hogy melyik az elérhető legjobb mobil számlanyomtató készülék. Ha számlázás, akkor nem csak az a fontos, hogy a szabályokat betartsuk, hanem a kényelemről és hatékonyságról is érdemes gondoskodni.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!