Okos rezsicsökkentő módszerek, amelyek tényleg működnek

IT/Tudomány, 2023.03.24

Manapság a rezsivel kapcsolatos érdeklődés a középpontba került, köszönhetően az egekbe szökő energiával kapcsolatos áraknak.

Okosotthon A gyermeteg módszerek mellett, amelyek kétes eredményekkel kecsegtetnek, akadnak bőven olyanok is, amelyek révén valódi eredményeket érhetünk el.  

A vezérlés rengeteget számít

Az olyan megoldásoknak köszönhetően, amilyen a Nective Smarthome okosotthon rendszere, a hűtés, illetve fűtés vezérlése valóban okosan megvalósítható. Egy modern rendszer, amely a hűtés és a fűtés feladatát együttesen ellátja, kombinálva egy valóban okos vezérléssel, valóban okos rezsicsökkentő módszernek számít.

Milyen egy modern hűtést és fűtést szabályozó rendszer?

Egy olyan szisztéma, amely valóban képes arra, hogy kielégítse mindennapjaink és a modern világ és életmód igényét, alapvetően több elemből tevődik össze. A hőszivattyú felületfűtéssel kombinálva bizonyul a legenergiatakarékosabb megoldásnak, ráadásul mivel alapvetően elektromos áramra van szükség az üzemeltetésükhöz, ezért könnyedén ötvözhetjük olyan - szintén környezetbarát és energiatakarékos - megoldással, mint amilyen a napelemes rendszer.  

Amennyiben nem kedveljük a felületfűtést, akkor akár radiátor vagy fan-coilos eszköz bevetése mellett is alkalmazható a rendszer. Külön előnynek bizonyul, hogy a hőszivattyú alkalmazásával nemcsak a fűtésről gondoskodhatunk, hanem a háztartásban szükséges meleg víz előállításáról is. Amennyiben nagyobb épületről van szó, akkor több berendezésre is szükség van, így még nagyobb szerepet kap a vezérlés témaköre.

Mit várhatunk a Nective Smarthome Systemtől?

Ez az innovatív okosotthon rendszer képes arra, hogy legyen szó akár egyszerűbb, akár kifejezetten összetett hűtést és fűtést megvalósító rendszerről, képes a vezérlésében, sőt, más, az ingatlanban működő rendszerekkel való összehangolásban valós segítséget nyújtani. Mindezt természetesen az energiahatékonyság és -takarékosság jegyében.

Nem okoz gondot, ha egyes helyiségek fűtését abszolút külön szeretnénk kezelni, beállítani egy rendszeresen működő, napokra lebontott programot, ahogy az is megvalósítható a Nective szisztémájának köszönhetően, hogy távolról utasítsuk az adott rendszert, például a fűtést. Ezzel a megoldással mindig az ideális, vágyott hőmérséklet fogad az otthonunkban, mindezt ráadásul maximálisan energiahatékony működéssel, tehát a pénztárcánk is abszolút szeretni fogja.  

A Nective rendszerének további kifejezett előnye az, hogy nem szükséges a beállításokhoz programozót hívni, mégis mindig egyszerűen a saját igényeinkre szabhatjuk a működést. Ezzel pedig jelentős összegeket spórolhatunk meg a beruházás szempontjából.

Válassz valóban okos rezsicsökkentő módszert, amellyel elérhető a valódi rezsicsökkentés, a környezet védelme, s még az ingatlan komfortját is egy egészen új szintre emelheted.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!