Hosszú a kamionsor áll a csanádpalotai átkelőnél

Kék hírek, 2023.12.16

Öt kilométeres a Románia felé kilépésre várakozó kamionsor az M43-as autópályán, a csanádpalotai autópálya-határátkelőhely előtt - közölte az Útinform szombat délelőtt.

A rendőrség honlapján közölt adatok szerint az átkelőnél a teherforgalomban a kilépő oldalon kétórás a várakozás, a Magyarországra tartó kamionoknak egy órát kell sorban állniuk. A csanádpalotai átkelőnél Románia felé tartó autósoknak is kétórás, a belépésnél egyórás a várakozás.

Szintén kétórás a kilépő kamionok és autósok várakozási ideje a nagylaki közúti határátkelőhelyen. A belépő oldalon a teherforgalomban egyórás a várakozás.

Szerbia felé a röszkei autópálya-határátkelőhelyen a kilépő teherautóknak négy órát kell várniuk. Az autóbuszoknak és személyautóknak mindkét irányban egyórás a várakozás.

Az utazók a határátkelőhelyek nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről bővebben a rendőrség határinfó oldalán (www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/hatarinfo), illetve a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével tájékozódhatnak.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!