Legkülönbözőbb módokon zaklatta szomszédját egy 66 éves férfi

Kék hírek, 2024.03.26

A Veszprémi Rendőrkapitányság zaklatás vétség megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy 66 éves helybéli férfi ellen, aki a legkülönbözőbb módon zaklatta egyik szomszédját és annak családját.

Rendőrség Egy veszprémi társasház egyik lakója tett feljelentést a rendőrségen, mely szerint egyik szomszédja 2023 májusától minden ok nélkül folyamatosan zaklatja őt és a családját is.  

A zaklató kedvelt elfoglaltsága az volt, hogy kaputelefonon felcsengetett szomszédjához, de többször lekapcsolta a lakás biztosítékát is, puszta szórakozásból. A férfi ennyivel azonban nem elégedett meg, többször is madárürüléket öntött az általa utált szomszédja erkélyére, sőt a társasházi lakótársa bejárati ajtajára is többször ráköpött, amikor elhaladt előtte.  

A férfi letiltott hívásazonosítóval zaklatta szomszédját, sőt odáig merészkedett, hogy a munkahelyén keresztül is zaklatta szomszédját oly módon, hogy a munkáltatójának, illetve a vele kapcsolatba kerülő hivatalos szerveknek e-mailt küldött, amelyben olyan kijelentéseket tett a sértett hivatásával összefüggésben, amelyeknek semmilyen valóságtartalma nem volt.  

A 66 éves férfit a veszprémi rendőrök zaklatás megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.

A Veszprémi Rendőrkapitányság a nyomozást lefolytatta, az iratokat pedig átadta az illetékes ügyészségnek.
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!