Lezárt akta: Molotov-koktélokat dobott haragosa házára

Kék hírek, 2023.06.01

A Csongrádi Rendőrkapitányság munkatársai befejezték a nyomozást annak a helybéli férfinak az ügyében, aki egy elektromos rollerrel betörte egy kocsma ablakát, majd pedig haragosa házára Molotov-koktélokat dobott.

Molotov-koktél A rendőrség adatai szerint a csongrádi férfi egy elektromos rollerrel betörte egy helyi kocsma ablakát, amivel mintegy 50 ezer forintos kárt okozott. A férfi azonban ezután sem nyugodott meg, haragosa házához ment, majd Molotov-koktélokat dobott az ingatlanra. Szerencsére a Molotov-koktélok nem gyulladtak meg, azonban az egyik üvegtől, amely célt tévesztett, egy másik ház teteje kigyulladt. A tűzre a ház tulajdonosa is felfigyelt, amelyet gyorsan el is oltott. A bejelentést követően a rendőrök hamar a helyszínre értek, ahol a férfit elfogták, majd előállították a Csongrádi Rendőrkapitányságra.

Az agresszív férfi ellen garázdaság vétség és közveszély okozása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A rendőrök a férfit őrizetbe vették, az ügy iratait pedig vádemelési javaslattal megküldték a Csongrádi Járási Ügyészség részére.  


(Webrádió)

Címkék

Molotov-koktél Csongrád
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!