Meglőtte szomszédját egy 79 éves férfi Apostagon

Kék hírek, 2024.04.25

A kunszentmiklósi rendőrök eljárást indítottak egy 79 éves apostagi férfival szemben, aki a gyanú szerint légpuskájával karon lőtte a szomszédját.

Légpuska A rendőrség adatai szerint a 77 éves asszony éppen az utcán gyomlált, amikor a bal alkarjában hirtelen éles fájdalmat érzett. Az idős nőt lőtt sérüléssel szállították kórházba, mint kiderült a karjába egy légpuskából származó lövedék fúródott, amelyet az orvosok csak műtéti úton tudtak eltávolítani. Az eset április 18-án történt, amelyről a rendőrség is tudomást szerzett és nyomozni kezdtek az ügyben.

A nyomozás során kiderült, hogy az idős nőre ugyancsak idős szomszédja lőtt rá, akivel évek óta rossz viszonyban volt és többször volt nézeteltérése a gyanúsított élettársával is.  

A rendőrök házkutatás tartottak a 77 éves apostagi férfi lakásán, melynek során előkerült egy légpuska, valamint egy pisztoly, illetve 300 lószer is, amelyet az egyenruhások lefoglaltak.  

A 77 éves férfit a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki, súlyos testi sértéssel vádolják. A nyomozók az ügyet a napokban lezárták, az iratokat pedig megküldték az illetékes ügyészségnek.  
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!