Tizenéves fiúkat csábított magához egy aberrált 63 éves férfi

Kék hírek, 2024.02.28

Több rendbeli gyermekprostitúció kihasználás bűntettének, valamint kóros szenvedélykeltés vétségének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy 63 éves férfi ellen a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság, aki tizenéves fiúkat környékezett meg és csábított magához.

Pedofil férfi szexruhái 2023. október 4-én egy aggódó édesanya jelezte a szigetszentmiklósi rendőröknek, hogy kamasz fia italozik, kimaradozik esténként és magába fordult, ugyanakkor a gyerekkel folytatott beszélgetés során kiderült, hogy egy idős férfi városszerte italokat vásárol, cigarettával és ajándékokkal halmozza el a fiatalokat, cserébe bizonyos "szolgáltatásokért".

A szigetszentmiklósi rendőrök azonnal nyomozásba kezdtek, melynek során a pedofil férfi 3 áldozatát is azonosítani tudták.  


A nyomozók a 63 éves férfit lakhelyén, Szigetszentmiklóson fogták el, házának alagsori pincéjében kész szexuális arzenálra bukkantak az egyenruhások, melyek között szexruhák, maszkok és különböző szexuális segédeszközök is voltak.  

A gyanúsított házából digitális adathordozókat foglaltak le a rendőrök, a férfi kihallgatása során azt mondta a nyomozóknak, hogy szerinti nincs semmi kivetni való alantas ösztönei kielégítésében.  

A férfi módszere egyszerű volt, különböző ajéndékokkal, márkés italokkal, cigarettával édesgette magához a fiatalokat, majd perverz vágyai kielég1tését kérte, volt akinek esetenkét 5-10 ezer forintot is fizetett.  

A férfit korábban már volt büntetve hasonló bűncselekmény miatt, ezért előzetes letartóztatásba is helyezték.  
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!