Tour de Hongrie - Útinform: csütörtöki forgalomkorlátozások Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében

Kék hírek, 2024.05.08

A Tour de Hongrie kerékpáros körverseny második napján, csütörtökön Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében kell számítani forgalomkorlátozásokra - közölte az Útinform szerdán a honlapján.

Azt írták, hogy a mezőny 12.40 órakor Tokajból rajtol el és a Tarcal - Bodrogkisfalud - Szegi - Szegilong - Erdőbénye - Abaújkér - Gibárt útvonalon halad Encsig, majd a 3-as főúton kerékpároznak tovább Szikszóig. Ezt követően Alsóvadász - Homrogd - Tomor - Lak - Hegymeg - Damak - Edelény érintése után az új 260-as főúton jutnak el a versenyzők Kazincbarcikára.

Onnan a Tardona - Dédestapolcsány - Bánhorváti - Nagybarca - Vadna - Sajóivánka útvonalat teszik meg, és úgy térnek vissza a kazincbarcikai Építők útjához, a második napi célállomáshoz - ismertették az útvonalat.

Az Útinform felhívta a figyelmet, hogy a mezőny elhaladásakor, egy-egy útszakaszon rendőri segítséggel megállítják a forgalmat, és a csomópontokban is rendőri forgalomirányításra kell számítani. A verseny közben - rendőri irányítás mellett - lesz lehetőség az útvonalat keresztező közlekedésre - tették hozzá.

A tájékoztatás szerint a Tokaj és Kazincbarcika belterületét érintő lezárásokra táblák hívják fel a figyelmet.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!