Tour de Hongrie - Útinform: pénteki forgalomkorlátozások Borsod-Abaúj-Zemplén és Heves vármegyében

Kék hírek, 2024.05.09

A Tour de Hongrie kerékpáros körverseny harmadik napján, pénteken Borsod-Abaúj-Zemplén és Heves vármegyében kell számítani forgalomkorlátozásokra - közölte az Útinform csütörtökön a honlapján.

A részletes útvonalat ismertetve azt írták, hogy a mezőny 11.45 órakor Kazincbarcikáról indul, majd Tardona - Nagyvisnyó - Szilvásvárad - Bélapátfalva - Mónosbél - Szarvaskő útvonalon haladnak Egerig. Egerből a 24-es főutat érintve Egerbakta településen át Sirokig mennek, ahonnan Verpelét felé kanyarodnak el, majd Kisnána - Domoszló - Markaz - Abasár településeken át haladnak Mátrafüred felé.

A tájékoztatás szerint a versenyzők a Mátraháza - Parád - Recsk - Tarnaszentmária - Kisnána - Domoszló - Markaz -Abasár - Mátraháza kört megtéve indulnak el a Kékestetőre, ahová várhatóan 16.30 órakor érkeznek az első versenyzők.

Az Útinform felhívta a figyelmet, hogy a mezőny elhaladásakor, egy-egy útszakaszon rendőri segítséggel megállítják a forgalmat, és a csomópontokban is rendőri forgalomirányításra kell számítani.

A verseny közben - rendőri irányítás mellett - lesz lehetőség az útvonalat keresztező közlekedésre - tették hozzá.

Kazincbarcika belterületét és a Kékestetőt érintő lezárásokra a kihelyezett táblák hívják fel a figyelmet - közölték.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!