Ügyészség: emberöléssel gyanúsítják a monori gyújtogatót

Kék hírek, 2020.01.15

Különös kegyetlenséggel, több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntettével gyanúsítja a Pest Megyei Főügyészség azt férfit, aki rágyújtott két ismerősére egy lakókocsit Monoron.

Az ügyészség szerdán azt közölte az MTI-vel, hogy a 29 éves elkövető január 8-án két ismerősével italozott a monori lakókocsiban, de egy vita miatt távozott.

Később, a kora délutáni órákban azonban visszatért és egy öngyújtóval a lakókocsi ablaka alatt lévő szemétkupacot meggyújtotta. Innen a tűz átterjedt a járműre, amelyben ekkor a két sértett feküdt. Miután a lakókocsi és az egyik sértett ruházata is lángra kapott, együtt kezdték oltani a tüzet.

A sértetteknek végül sikerült kijutniuk, azonban egyikük olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházba szállítását követő másnap életét vesztette.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság különös kegyetlenséggel, több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntettével gyanúsítja a férfit, akinek a Pest Megyei Főügyészség kezdeményezte a letartóztatását, mivel tartani lehet attól, hogy megszökne vagy újabb bűncselekményt követne el - áll a közleményben.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!