Átadták a csengelei pihenőhelyen történt emberölés gyanúsítottját a magyar hatóságnak

Kék hírek, 2017.12.21

Az osztrák rendőrök Hegyeshalomnál átadták a december elején, az M5-ös autópálya csengelei pihenőhelyén történt emberölés gyanúsítottját, egy 52 éves német férfit a magyar hatóságnak - tudatta az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) csütörtökön a rendőrség honlapján.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság december 5-én közölte: aznap hajnalban megöltek egy embert az M5-ös autópálya csengelei pihenőhelyén.

Az ORFK közleményében azt írta: a feltételezett elkövetőt európai elfogatóparancs alapján, a magyar hatóságokkal együttműködve másnap este fogták el felső-ausztriai lakóhelyén az osztrák rendőrök. Az osztrák bíróság döntött arról, hogy az 52 éves német férfit átadják Magyarországnak. A rendőrök a nyomozást folytató Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályára szállították a férfit.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője december 7-én azt mondta az MTI-nek: két nappal korábban a csengelei pihenőhelyen rálőttek két férfira, egyikük meghalt, másikuk életveszélyesen megsérült.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!

Ezt olvasta már?

Kövess minket a Facebookon!