Drogterjesztőket fogtak el Balassagyarmaton

Kék hírek, 2017.06.15

Drogterjesztőket fogtak el Balassagyarmaton, a rendőrség adatai szerint a gyanúsítottak a múlt év őszétől rendszeresen értékesítettek kábítószert a városban - közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-vel.

Dankóné Nagy Éva elmondta: az ügyben hat ember ellen indított eljárást a balassagyarmati rendőrkapitányság bűnügyi osztálya.

A szóvivő tájékoztatása szerint két 28 éves szlovák állampolgárnál, B. Milánnál és P. Patriknál 307 gramm, vákuumzáras tasakban tárolt zöld növényi törmeléket, alufóliába csomagolt, 1,5 gramm fehér port, valamint összesen 135 gramm különböző csomagolású zöld növényi törmeléket, egy digitális mérleget, továbbá nagy mennyiségű valutát, készpénzt foglaltak le.

A nyomozás során megállapították, hogy a két férfi kapcsolatban állt a 29 éves balassagyarmati Sz. Erikkel, aki 2016 szeptemberétől rendszeresen értékesített kábítószert Balassagyarmat belterületén két cserháthalápi férfinak, alkalmanként együtt fogyasztották el a marihuánát.

A két cserháthalápi férfit azzal is gyanúsítják, hogy a megvásárolt kábítószerből fogyasztásra átadtak, illetve értékesítettek fiatalkorú ismerőseiknek.

A szóvivő közölte: Sz. Eriket és két szlovák társát őrizetbe vették.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!

Ezt olvasta már?

Kövess minket a Facebookon!