Elfogták a körözött férfit, aki azzal fenyegetőzött, hogy kiugrik az ablakon

Kék hírek, 2017.03.22

Elfogták azt a körözött férfit a főváros V. kerületében szerda este, aki azzal fenyegetőzött, hogy kiugrik az ablakon - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

Egy körözött férfi azzal fenyegetőzik az V. kerületben, hogy leugrik az emeletről Mint írták, T. Józsefet, aki ellen több elfogatóparancs van érvényben, a Terrorelhárítási Központ műveleti igazgatóságának munkatársai fogták el az V. kerületi Deák Ferenc utcában.

A BRFK korábbi tájékoztatása szerint a rendőrök azért mentek ki a belvárosi helyszínre, hogy elfogják a férfit, aki azzal fenyegetőzött, hogy leugrik az emeletről.

Az MTI tudósítója a helyszínen azt látta, hogy mielőtt a férfit elfogták, becsalták a lakásba a harmadik emeleti erkélyről, ekkor egy rendőr leereszkedett a fölötte lévő párkányról, majd valószínűleg hang- és fénygránátok robbantak a lakásban.

(FOTÓ)
(MTI)

Galériánk

Egy körözött férfi azzal fenyegetőzik az V. kerületben, hogy leugrik az emeletről Egy körözött férfi azzal fenyegetőzik az V. kerületben, hogy leugrik az emeletről Egy körözött férfi azzal fenyegetőzik az V. kerületben, hogy leugrik az emeletről
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!

Ezt olvasta már?

Kövess minket a Facebookon!