Lezárták az Árpád híd egy részét, aceton szivárog egy teherautóból

Kék hírek, 2017.03.07

Lezárták a budapesti Árpád hídnak a Népfürdő utca és a Váci út közötti szakaszát kedden délután, miután - egyelőre ismeretlen okból - aceton kezdett szivárogni egy a hídon áthaladó teherautóból - tájékoztatta Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t. A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) közlése szerint torlódásra kell számítani a környéken és több busz útvonalát is érinti a lezárás.

Lezárták az Árpád híd egy részét, aceton szivárgott egy teherautóból Kisdi Máté elmondta: a lezárás a műszaki mentés befejezéséig marad érvényben, a közlekedőknek a Népfürdő utcánál kell lehajtaniuk a hídról.

A teherautón egy ezer literes tartály sérült meg, a fokozottan robbanásveszélyes, mérgező anyag egyelőre szivárog - közölte a szóvivő. Részletezte: a tartály felhasadt, menet közben rongálódott meg, vélhetően a csapjánál. A katasztrófavédelem vizsgálja a baleset okát.

A BKK Facebook-oldalán azt írta: a lezárás miatt a forgalmat a Népfürdő utcába terelik. Torlódásra kell számítani a Róbert Károly körúton az Árpád híd felé, az Árpád híd Pestre vezető oldalán.

Közölték: az 1-es villamos az Árpád híd és a Szentlélek tér között nem jár, a 34-es és a 106-os busz a Margit híd felé terelve közlekedik, nem érinti a Népfürdő utca/Árpád híd, a Margitsziget/Árpád híd és a Szentlélek tér megállókat. A 26-os autóbusz nem jár.
(MTI)

Galériánk

Lezárták az Árpád híd egy részét, aceton szivárgott egy teherautóból Lezárták az Árpád híd egy részét, aceton szivárgott egy teherautóból
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!

Ezt olvasta már?

Kövess minket a Facebookon!