Útfelújítási munkák kezdődtek a Nagy Lajos király útján

Kék hírek, 2017.09.04

Útfelújítási munkák kezdődtek a XIV. kerületi Nagy Lajos király útján: a várhatóan október végéig tartó felújítások során az érintett szakaszokon új szervizutak épülnek, a villamos útátjárók rendszere átalakul, valamint parkolósávok, gyalog- és kerékpárutak is létesülnek - tájékoztatta a Főpolgármesteri Hivatal hétfőn az MTI-t.

A Nagy Lajos király útjának három szakaszán - a Czobor utca és az Ilosvai Selymes utca, a Kerékgyártó utca és a Gyarmat utca, valamint a Komócsy utca és a Benkő utca - szervizutak, parkolósávok és új, egyesített gyalog- és kerékpárutak létesülnek - olvasható a közleményben.

Közölték, a Nagy Lajos király útja és a Czobor utca csomópontjában új gyalogátkelőhely létesül, és új jelzőlámpákat szerelnek fel.

A közlemény szerint a fentebb említett két első szakasz mellett a Szabács utcai kereszteződésnél, a Szugló utca és Benkő utca közötti szakaszon, a Gödöllői utca kereszteződésénél, valamint a Bonyhádi úti kereszteződésnél a szervizutak mentén megújul a csapadékelvezetés és a közvilágítás is, illetve az érintett területre ötven fát ültetnek.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!

Ezt olvasta már?

Kövess minket a Facebookon!