NFL - Minden idők egyik legjobbja szerint nehéz első szezon vár Joe Burrow-ra

Külföld, 2020.04.20

A profi amerikaifutball-liga (NFL) történetének egyik legjobb irányítója, Peyton Manning szerint nagyon nehéz első év vár Joe Burrow-ra, akit jó eséllyel az első helyen választ ki a Cincinnati Bengals a csütörtöki drafton.    

A kétszeres Super Bowl-győztes klasszis elmondta, a Louisiana State Egyetem játékosa felhívta őt, hogy tanácsot kérjen, ő pedig figyelmeztette.

"Nézd, Joe, ha te vagy az első kiválasztott az NFL-drafton, az azt jelenti, hogy olyan csapathoz kerülsz, ahol bizony vannak lyukak" - utalt a Sky Sports híradása szerint Manning arra, hogy a játékosbörzén elsőként mindig az előző idény legrosszabb mérlegével záró egyesület választhat játékost.

"Nagyon sokat tanultam, főleg a negyedik negyedben elszenvedett vereségekből, és hogy ilyenkor mit is kell tennie egy NFL-irányítónak" - mondta Manning, aki első idényében 13 vereség mellett mindössze háromszor diadalmaskodott csapatával, az Indianapolis Colts-cal, egy évvel később viszont ez a szám már megfordult.

Burrow az előző idényben egyetemi bajnoki rekordot jelentő 60 touchdown-passzt osztott ki, nemzeti bajnok lett csapatával, őt pedig a legjobbnak választották.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!