Betegség miatt lemondta budapesti fellépését Alexander Rybak hegedűművész

Kultúra, 2018.06.05

A Margitszigeti Szabadtéri Színpad megnyitásának 80. évfordulójára szervezett Mezítláb a réten című, június 9-i ingyenes születésnapi koncert és nyitóesemény külföldi sztárvendége, Alexander Rybak betegség miatt lemondta budapesti fellépését - közölte a Szabad Tér Színház kedden az MTI-vel.

Közlésük szerint Alexander Rybak visszalépése a Budapesti Nyári Fesztivál nagyszabású nyitóeseményének megtartását nem befolyásolja. Június 9-én este a Magyar Állami Operaház Zenekara Héja Domonkos vezényletével a zeneirodalom legnépszerűbb tánczenéit szólaltatja meg. A szervezők továbbra is várnak minden érdeklődőt a Margitszigeti Nagyréten, ahol nemcsak egy nyárindító örömkoncerttel, hanem meglepetésekkel is készülnek az ünnepi évadot megnyitó eseményre.

A népszerű hegedűművész a hétvégén sürgősségi műtéten esett át, amely után váratlan komplikációk léptek fel, emiatt kényszerült visszalépni. Nagy sajnálatára a mostani eseményen nem tud közreműködni, de bízik abban, hogy felépülését követően minél előbb adhat Budapesten koncertet - írták a közleményben.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!