Júniusban rendezik meg a Sambucus Zsámbéki Bodzafesztivált

Kultúra, 2024.05.30

A Csík zenekar és az Aurevoir. is fellép a 7. Sambucus Zsámbéki Bodzafesztiválon, amely koncertekkel, zenei- és családi programokkal várja a közönséget június 7-én és 8-án. Az ingyenesen látogatható eseménynek a Zárdakert ad otthont.

A fesztivál programján szerepel a Gypo Circus, a Duckshell, a Liana és a Magyar banda, Fabók Mancsi Bábszínháza és Paár Julcsi is. A Zsámbékon már hagyománnyá vált zenei fesztiválon meg lehet kóstolni a helyi termelők kínálta bodzás és egyéb gasztronómiai különlegességeket is - emelik ki a szervezők MTI-hez eljuttatott közleményében.

A pénteken 18 órától fellépő Gypo Circus formációt öt, eltérő zenei háttérrel rendelkező muzsikus hozta létre. A tagok régi álma volt egy olyan zenekar, amelyben a balkáni ethno, a gipsy, valamint a punk műfajok találkoznak - olvasható a közleményben. A Csík zenekar 20 óra 30 perctől lép fel, őket a Duckshell követi.

A szombati programot 15 órakor a Fabók Mancsi Bábszínháza nyitja a Zsámbéki Zsöllyekertben, majd 16 órától Paár Julcsi lép fel.

Koncertet ad a Liana zenekar, majd koraeste a Magyar Banda, a programsorozatot a részben zsámbéki fiatalokból álló Aurevoir. zárja 20 óra 30 perckor kezdődő koncertjével.

A Sambucus Zsámbéki Bodzafesztivál szervezője Zsámbék Város Önkormányzata. További információ a rendezvényről a fesztivál Facebook-oldalán, a https://www.facebook.com/sambucusfest/ linken érhető el, ahol a további részleteket folyamatosan teszik közzé.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!