Kisvárdán rendezik a ZeneVarázslat Művészeti Tábort

Kultúra, 2020.07.31

Kisvárda és a Weiner Leó Alapfokú Művészeti Iskola ad otthont augusztus 2. és 7. között a ZeneVarázslat Művészeti Tábornak.

A táborban Várnagy Andrea Liszt Ferenc-díjas zongoraművész szakmai koordinálásával mintegy negyven zenei pályára készülő fiatal zongorista vehet részt a mesterkurzusok és koncertek mellett drámapedagógiai-, táncművészeti- és képzőművészeti foglalkozásokon - közölték a szervezők caz MTI-vel.

A zongora mesterkurzust Várnagy Andrea és Eckhardt Gábor Liszt Ferenc-díjas zongoraművészek tartják. Az idei tábor egyik különlegessége, hogy az inspirációs gyakorlatok alapjául a tavasszal megjelent ZeneVarázslat - Lélekhíd című CD hanganyaga szolgál, amelyet Várnagy Andrea lányaival, Farkas Lilivel és Farkas Laurával készített.

"A koncepciónk lényege, hogy a tehetséggondozás és a napi zongora gyakorlás mellett összművészettel erősítsük az önkifejezési képességet és segítsük a fiatalokat, hogy fejleszthessék többek között a színpadi jelenlétüket" - idézi a közlemény Várnagy Andrea, a program főszervezője, a ZeneVarázslat Mozgalom alapítója szavait.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!