Nemzetközi Fúvószenekari Találkozó és szüreti vigasság a hétvégén Kőszegen

Kultúra, 2017.09.22

Nemzetközi Fúvószenekari Találkozó, borverseny, borkirálynő-választás és jelmezes felvonulás is része lesz a hagyományos szüreti fesztiválnak a hétvégén Kőszegen - tájékoztatták az MTI-t a rendezvénysorozat szervezői.

A Nemzetközi Fúvószenekari Találkozón nyolc fúvószenekar lép fel szeptember 23-án, szombaton délelőtt 10 órától a történelmi kisváros főterén, ahol délután két órától jelmezes szüreti felvonulást is rendeznek.

A város borát idén hét borászat 11 bora közül választja ki csütörtökön a kőszegi elöljárókból álló zsűri, pénteken koraeste pedig a borverseny eredményhirdetését követően megválasztják az idei kőszegi borkirálynőt is, aki egy éven át ezt a címet viselve vesz részt a város ünnepi eseményein.

A péntek délutántól vasárnap estig tartó szüreti vigasságon színes kulturális és szórakoztató programmal várják az érdeklődőket, pénteken este például a Beatrice együttes ad koncertet, szombaton este szüreti bált tartanak, vasárnap este hét órától pedig a Kelemen Kabátban ad koncertet.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!