NYÁR 23 - Rendhagyó adással kezdődik a Duna nyári magazinműsora

Kultúra, 2023.06.02

Június 17-től ismét élőben jelentkezik a Balaton-partról a NYÁR 23; a Duna népszerű nyári magazinműsora különleges szombati adással, kibővült tematikával és a két műsorvezetőpárossal, Rátonyi Krisztával és Fodor Imrével, valamint Somossy Barbival és Forró Bencével veszi kezdetét.

NYÁR 23 - Rendhagyó adással kezdődik a Duna nyári magazinműsora A 13. évadát kezdő nyári magazinműsor azt a célt tűzte ki, hogy immár az egész Kárpát-medence programjait, fesztiváljait megmutassa a nézőknek - mondták el a műsorvezetők a NYÁR 23 pénteki budapesti sajtótájékoztatóján.

Mint hozzátették, a műsor központi helyszínét, a balatoni panorámás révfülöpi mólót június 17-től megtölti a gasztronómia, az utazás, a sport és a zene; innen jelentkezik heti váltásban a két műsorvezető páros.

A NYÁR 23 a Kárpát-medence izgalmas turisztikai célpontjaival, látványosságaival, a szezon turistacsalogató programajánlóival, sztárvendégekkel és zenés produkciókkal várja a nézőket hétfőtől szombatig, délelőtt 10 és 12 óra között. Vasárnap reggel a hét legemlékezetesebb pillanataiból válogatott adást láthatnak majd a nézők.

Az első, rendhagyó szombati adás témája a balatoni szezonkezdés lesz az év balatoni fagyijának kóstolásával.

A sztárfellépők mellett a magyar kulturális élet kiválóságaival, szakértőkkel, tanácsadókkal, kézművesekkel, termelőkkel beszélgetnek a műsorvezetők, és inspiráló életutakat, emberi történeteket ismertetnek meg a Duna nézőivel délelőttönként.

A műsor visszatérő házigazdái naprakész információkat adnak a magyarországi turisztikai helyszínek legfrissebb híreiről, a legnépszerűbb programokról, rendezvényekről és a leghasznosabb nyaralási tippekről.

A NYÁR 23 napi két órában mutatja be az aktuális programlehetőségeket, beszámol a legnagyobb magyarországi fesztiválokról, eseményekről, nyári táborokról, kalandos kirándulóhelyekről; látványosságokat, köztük kastélyokat és várakat fedez fel, ismerteti a nyári trendeket, életmódtanácsokat. Mindezek mellett szállástippeket is ad, hogy valamennyi néző megtalálja a számára megfelelő szálláshelyet.

Az adások egyik újdonságaként a Kárpát-medence legeldugottabb szegleteit kutatják fel a közmédia csatornáinak műsorvezetői, és élménydús kikapcsolódást ajánlva naponta több, számukra kedves turisztikai célpontra kalauzolják el a nézőket.

A gasztronómia továbbra is szerves része a műsornak, így a nézők idén is ízelítőt kaphatnak a nyár ínyencségeiből: a NYÁR 23 finom és egészséges magyar fogásokat, hazai különlegességeket, klasszikus strandételeket, fagylaltokat, lekvárokat, desszertkülönlegességeket, továbbá frissítő italokat mutat be az ország legjobb éttermeinek, büféinek, cukrászdáinak és borászatainak kínálatából.

(FOTÓ)
(MTI)

Galériánk

NYÁR 23 - Rendhagyó adással kezdődik a Duna nyári magazinműsora NYÁR 23 - Rendhagyó adással kezdődik a Duna nyári magazinműsora NYÁR 23 - Rendhagyó adással kezdődik a Duna nyári magazinműsora
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!