Szülinapi programmal várja az érdeklődőket az egyéves Hungarian Art & Business június 1-jén

Kultúra, 2024.05.28

Szülinapi programmal várja az érdeklődőket az 1 éves Hungarian Art & Business (HAB) kortárs művészeti központ június 1-jén. A rendezvény programjai között habos tortaszobor készítése, kollográfia workshop, műterem-látogatás és tárlatvezetés is található.

Az MBH Bank Művészeti Alapítvány támogatásával egy évvel ezelőtt nyitotta meg kapuit a Hungarian Art & Business kortárs művészeti központ - olvasható a szervezők MTI-hez eljuttatott közleményében.

A HAB egy olyan interaktív tér, ahol a látogatók akár részesei is lehetnek a művészeti alkotófolyamatnak. A HAB az elmúlt évben számos programot kínált, az időszaki kiállítások mellett előadásoknak, szemináriumoknak és családi napoknak adott otthont.

A HAB az évforduló alkalmából június 1-jén színes programsorozatot hirdet. Tíz órától a HAB alkotóműhelyében habos tortaszobor készítésére hívják az érdeklődőket, 13 órától a grafikai műhelyben lehet kollográfia workshopon részt venni a felnőtteknek. Tizenhat órától tárlatvezetés zajlik Váradi Mátyásnak, a Fajó Alapítvány elnökének és Rieder Gábornak, a tárlat kurátorának vezetésével a Vasarely x Fajó: A bolygó meghódítása című kiállításon, amely az op-art kiemelkedő alakjainak munkásságát mutatja be. Tizenhét óra 15 perctől műterem-látogatáson vehetnek részt az érdeklődők Noh Sanghee dél-koreai multimédia rezidens művésznél.

A rendezvény ingyenes, az alkotóműhely programjára regisztrálni kell. Az eseményről további információ a https://www.facebook.com/events/1138258027230466/ linken érhető el.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!