Tizenötödik születésnapját ünnepli a Random Trip a Budapest Parkban

Kultúra, 2024.04.27

Tizenötödik születésnapját ünnepli idén a Random Trip. A zenei szabadságot, improvizációt és minőségi zenét fókuszba állító projekt május 7-én a Budapest Parkban különleges esttel készül.

A Random Tripet Delov Jávor ütőhangszeres és Dj Q-Cee indította útjára, a produkcióban népszerű sztárelőadók és virtuóz muzsikusok, az X, az Y és a Z generáció karakterei közösen zenélnek élőben - közölték a szervezők az MTI-vel.

A jubileum alkalmából a Random Trip eddigi legnagyobb koncertjét adja a Budapest Parkban. A fellépők között lesz mások mellett Kiss Tibi (Quimby), Fekete Giorgio (Carson Coma), Bagossy Norbi (Bagossy Brothers Company), Schoblocher Barbara (Blahalouisiana), Lábas Viki (Margaret Island), Wolfie (Punnany Massif) és Palya Bea.

AZ improvizálás mellett elhangzanak a csapat legismertebb dalai, köztük a rádiós toplistákat vezető Hajolj közel, Csak boldog és Szeretem a reggelt, valamint a közönségkedvencek sorába tartozó Dobban és This Game Will Never End.

"Idén muszáj volt próbálni, hiszen konkrét dalok hangzanak el. Először furcsállta is mindenki, de jó volt a koncert előtt kicsit összejönni. Ennek kapcsán jött az ötlet, hogy Sárkány Bertalannal karöltve egy közös zenélésre invitáljuk a közönséget a koncert előtt az általunk Királydombnak nevezett területen a Budapest Parkban. Érdemes időben érkezni" - idézte Delov Jávort a közlemény.

A Random Trip műfaji határokon (pop, rock, dzsessz, hiphop, blues, elektro) átívelő improvizációs koncertsorozat, amelyben a hazai könnyűzene legkülönbözőbb műfajokból érkező előadói lépnek fel sokszor meglepő összeállításokban, és vonják be egymást a legváratlanabb zenei kalandokba.

A 2008 és 2009 fordulóján budapesti klubokból indult, heti rendszerességgel megtartott klubest napjainkra kinőtte saját kereteit: a Random Trip Budapest legnagyobb koncerthelyszínein, dzsesszfesztiválokon, a nagy nyári zenei fesztiválokon és a legjobb vidéki klubokban is szívesen látott vendég, a fellépők sorában pedig rendszeresen megtalálhatók külföldi muzsikusok.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!